Business RUN

by Shopify API

HVORDAN FOREGÅR DET?
 Firmaet vælger en dag mellem den 23. august og 30. september, hvor i vil afholde jeres eget hyggelige motions event i jeres virksomhed.
Alle kan være med om man GÅR, LØBER eller CYKLER de 5 km er helt op til jer. Hver deltager får en STARTPAKKE med bl.a. firma-løbetrøje, medalje og startnummer m.m Firmaet finder et godt sted, hvor alle medarbejderne løber/går/cykler de 5 km. Hver deltager får et login til måling af egen tid hos Sportstiming, dette er ikke et krav. Alle medarbejdere fejres på mållinjen med chips, konfetti, diplom og en KÆMPE medalje. Hvis I ønsker, kan i sammenligne jeres tider med andre deltagere fra andre virksomheder.

 STARTPAKKEN TIL ALLE JERES MEDARBEJDERE INDEHOLDER:
Kæmpe BUSINESS RUN medalje på hele Ø-8 cm! Unik løbetrøje fra CRAFT i valgfri farve med jeres firmalogo på. (trykt i en farve hvid eller sort, pristillæg ved valg af flere farver)
Startnummer med navn og sikkerdsnåle Diplom for deltagelse på dagen, vand, chips, konfettirør - til fejring m.m. Tidstagning via Sportstiming.dk Online fællesskabsgruppe for alle deltagere på Facebook.