Bronuts Run

by Shopify API

STARTPAKKEN / SWAG PACK
INDEHOLDER: 

1

KÆMPE MEDALJE

Denne medalje er virkelig SPRØD og total UNIK til samlingen.Din valgte distance vil fremgå af medalje båndet, og alle kan være med om du GÅR, LØBER eller CYKLER din distance.Medaljen er kæmpe og måler Ø-90mm og er selvfølgelig lækker tung, -glæd dig til at se den i virkeligheden.

2

STARTNUMMER

Til en Sports Universe begivenhed, du ALTID får et RIGTIG startnummer med sikkerhedsnåle til montering med i pakken og et diplom for din tid og distance. Du skal selvfølgelig ikke selv bruge tid på at printe det som man skal hos mange andre udbydere. Vi kalder det GOD KUNDESERVICE og et READY TO GO koncept.

3

SIKKERHEDSNÅLE

ALTID sikkerhedsnåle med i din startpakke til at fastgøre dit flotte startnummer på maven eller hvor du ønsker det.

4

DIPLOM

ALTID et rigtig diplom med i din startpakke. Hos os skal du selvfølgelig ikke selv printe det, som man skal ved rigtig mange andre udbydere af virtuelle events. Vi synes det er rigtig god stil, at din startpakke er klar med det som du skal bruge, før og efter turen. 

5

BUFF

Vi støtter CoolUnite Fonden med kr. 50,- ved tilkøb at vores fede TEE. CoolUnite er en velgørenhedsfond hvor formålet er at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn.

6

DONATION

Vi støtter CoolUnite Fonden via din startpakke med 20 kr. CoolUnite er en velgørenhedsfond hvor formålet er at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn.

TILMELD DIG HER