STARTPAKKEN / SWAG PACK
INDEHOLDER: 

1

KÆMPE MEDALJE

Denne medalje er virkelig FLOT og et rigtig Pelle ikon til samlingen. Din valgte distance vil fremgå af medalje båndet, og alle kan være med om du GÅR, LØBER eller CYKLER din distance. Medaljen er kæmpe og måler Ø-90mm og er selvfølgelig tung, -glæd dig til at se den i virkeligheden.

2

STARTNUMMER

Til en Sports Universe begivenhed, du ALTID får et RIGTIG startnummer med sikkerhedsnåle til montering med i pakken og et diplom for din tid og distance. Du skal selvfølgelig ikke selv bruge tid på at printe det som man skal hos mange andre udbydere. Vi kalder det GOD KUNDESERVICE og et READY TO GO koncept.

3

SIKKERHEDSNÅLE

ALTID sikkerhedsnåle med i din startpakke til at fastgøre dit flotte startnummer på maven eller hvor du ønsker det.

4

DIPLOM

ALTID et rigtig diplom med i din startpakke. Hos os skal du selvfølgelig ikke selv printe det, som man skal ved rigtig mange andre udbydere af virtuelle events. Vi synes det er rigtig god stil, at din startpakke er klar med det som du skal bruge, før og efter turen. 

5

PELLE HUEN

Vælg SWAG PACK 2 og få en Original PELLE HUE med i din startpakke. 

6

DONATION

Ved deltagelse til PELLE LØBET, sender vi fra 20kr. pr deltager og op til 60kr. alt efter hvilken startpakke du vælger, videre til BØRNECANCERFONDEN.

TILMELD DIG HER