Virtual Summer RUN

STARTPAKKEN / SWAG PACK
INDEHOLDER: 

1

KÆMPE MEDALJE

Denne medalje er virkelig SMUK og farverig og meget speciel med superkloge detaljer. Du kan udskifte pladen i midten afhængigt af om du GÅR, KØR eller Cykler din afstand. Flyt derefter guldknappen til den ønskede afstand, du har tilmeldt dig. Medaljen er enorm og måler Ø-90 mm og er selvfølgelig tung, - se frem til at se den i det virkelige liv. 

2

STARTNUMMER

Til en Sports Universe begivenhed, du ALTID får et RIGTIG startnummer med sikkerhedsnåle til montering med i pakken og et diplom for din tid og distance. Du skal selvfølgelig ikke selv bruge tid på at printe det som man skal hos mange andre udbydere. Vi kalder det GOD KUNDESERVICE og et READY TO GO koncept.

3

SIKKERHEDSNÅLE

ALTID sikkerhedsnåle med i din startpakke til at fastgøre dit flotte startnummer på maven eller hvor du ønsker det.

4

DIPLOM

ALTID et rigtig diplom med i din startpakke. Hos os skal du selvfølgelig ikke selv printe det, som man skal ved rigtig mange andre udbydere af virtuelle events. Vi synes det er rigtig god stil, at din startpakke er klar med det som du skal bruge, før og efter turen. 

5

BUFF

Til vores Virtual Summer RUN, får du en gratis Buff med i din startpakke. En BUFF kan bruges som halsedisse eller hue. 

6

DONATION

Ved deltagelse til vores VIRTUAL SUMMER RUN, sender vi 20kr. pr deltager videre til den forening/fond som DU selv vælger. Til denne event ønsker vi at støtte mange gode formål med mindre beløb, end ét formål med et større beløb, det synes vi er god stil :-)

TILMELD DIG HER