FREE COMMUNITY

Velkommen til vores GRATIS Community hvor der er plads til alle om man GÅR, LØBER, CYKLER i vores grupper i hele Danmark
eller deltager virtuelt.

RUNNERS DK

OM RUNNERS DK
Vi er et GRATIS løbefællesskab for alle med fokus på social samvær, hygge, nye relationer og løb. Vi har trænings muligheder flere gange om ugen forskellige steder i DK sammen med vores fantastiske ambassadører. Det vigtigste for os er, at alle føler sig velkomne. Det handler ikke om hvor langt eller hvor hurtig man løber, eller hvor mange løb man har deltaget i. Vi vægter det sociale MEGET højt, og ALLE kan deltage uanset fysisk form og alder. Vi opfordrer alle vores medlemmer til at hjælpe med at tage rigtig godt imod alle nye løbere i vores fællesskab, og byde dem varmt velkommen til.

FIND RUNNERS DK HER

WALKERS DK

OM WALKERS DK
Vi er et GRATIS gåfællesskab for alle der elsker at gå en dejlig tur. Vi gå et skønt mix af både asfalt, stier, og skov, og vi håber at vi snart får glæde af dit selskab på fremtidige turer. Uafhængig af dit niveau, så er der altid plads til alle I vores gåfælleskab, er det tilladt og ønsket at alle hver især opretter invitationer/begivenheder til gåture, som de selv har lyst til. Gruppen fungerer på alles eget initiativ og lyst. Start sted, længde og tidspunkt er også op til dig at definere, eller aftale med dem som deltager. Vores motto er ‘OP AF SOFAEN` så byd endelig ind hvis du ønsker selskab eller tilmeld dig en af de ture der bliver slået op.

FIND WALKERS DK HER

RIDERS DK

OM RIDERS DK
Vi er et GRATIS cykelfællesskab for alle med fokus på social samvær, hygge, nye relationer og nogle dejlige kilometer i benene. Det handler ikke om hvor langt eller hvor hurtig man kan køre, eller hvor mange løb man har deltaget i. Fællesnævneren er, at vi elsker at cykle sammen og giv SOFAEN baghjul. Du har måske gået med tanken om komme i gang med at cykle ganske længe. Du har måske endda en brugbar cykel, der godt kan støves af og smøres lidt, så du kan prøve landevejene af sammen med andre ligestillede. Så er Riders DK lige det rette sted for dig.
Håber vi ses og HUSK at holde kæden stram :-)

FIND RIDERS DK HER

VIRTUAL SPORTS UNIVERSE

OM VIRTUAL SPORTS UNIVERSE HER
Sports Universe udbyder virtuelle events, kanon flotte medaljer, motiverende udfordringer, klub tøj og meget mere. Hos Sports Universe elsker vi at motivere dig til mere motion, om det er en frisk GÅ TUR, en skøn LØB TUR eller en dejlig CYKEL TUR, så tæller det hele. Vi håber med denne side at kunne motivere dig til at komme afsted HIGH FIVE fra Mark Laursen 

FIND VIRTUAL SPORTS UNIVERSE HER