DET HER ER 100% JERES FORTJENESTE

LØB ALENE DANMARK 2020

Vores første virtuelle event med 2500 deltagere og kr. 25.000,- indsamlet til scleroseforeningen af de fantastiske deltagere. I er for vilde !!!!

VIRTUELT KLOVNELØB 2020

Fantastisk indsats fra alle vores skønne deltagere til vores første virtuelle klovneløb i Danmark. Sammen sendte vi kr. 105.025,- videre til Danske Hospitalsklovne, YEAHHHH 

DET BLIVER GODT IGEN 2020

Vi tror altid på at det nok skal blive godt igen og med denne event overraskede vi Julemærkehjemmet i Hobro med denne check. Tusind tak for jeres store opbakning.

LØB SAMMEN DANMARK 2020

Kæmpe opbakning til opfølgeren til Løb ALENE Danmark, nemlig Løb SAMMEN Danmark i 2020. Tak for den store opbakningen og donation til BørneTelefonen til alle vores mange fantastiske deltagere fra hele Danmark.

DANMARK GÅR SAMMEN 2021

Alle vores deltagere gik en masse kilometer til fordele for Autisme foreningen i Danmark. Sammen fik vi samlet en dejlig pose penge ind til deres arbejde. Tusind TAK for jeres støtte.

COOLUNITE RUN 2020

Sammen med Radio NOVA, Anders Gæraa Petersen der løb 300 kilometer fra Vejle til Skagen og alle de fantastiske deltagere, blev der samlet en masse penge ind til syge og udsatte børn.  

VERDENS DIABETESDAG LØBET 2020

Kæmpe opbakning til det første virtuelle diabetesløb i 2020. Tak for tiltaget til Benjamin og den store opbakningen fra alle vores mange deltagere fra hele Danmark.

VERDENS DIABETESDAG LØBET 2020

Checkken kom sikkert frem til Sebastian og hans TEAM hos Diabetes foreningen.

EASTER RUN 2021

Med FOKUS på Endometriose foreningen til vores EASTER RUN, samlede vi ved fælleshjælp kr. 12.875,- ind. Tusind tak for jeres hjælp og deltagelse i vores event ❤.

Section
Drop element here!