EVENTS

UDSOLGT

CHRISTMAS RUN I STØVRING
Julen nærmer sig og selvom det er december skal vi ikke glemme at få lidt motion. Derfor afholder Sports Universe og Runners DK, igen i år, Christmas RUN i Støvring med masser af julemusik, en lækker rute og et lækkert jule-depot til alle. Som noget nyt støtter vi til dette års Christmas RUN i Støvring med en donation til julemærkehjemmene, da vi ønsker at støtte initiativet - "børneliv uden mobning, ensomhed og mistrivsel." Hvert år hjælper Julemærkehjemmene ca. 1.000 børn i alderen 7-14 år til en ny start på livet. Når børnene kommer på Julemærkehjemmet, får de hjælp til at finde deres styrker og opbygge deres selvværd, så de igen kan indgå i fællesskaber. Deres nye kompetencer og vaner følger med børnene hjem.

TILMELD DIG HER

Dato 25 Juni 2022

5 Års Jubilæum !!!!
8 Timers TRAIL Challenge 25-06-2022 i Rebild Bakker - er en moderne udgave af et stafet løb HVILKE HOLD KOMMER FØRST !!!!! Runners DK & Sports Universe har for fjerde gang fornøjelsen af at præsentere 8 timers TRAIL Challenge.
Mål og start området etableres ved de smukke omgivelser i nationalparken og selve løbet afvikles i de skønne Rebild Bakker.

LÆS MERE