MEET THE TEAM

Bag et godt brand er et fantastisk TEAM og hos Sports Universe finder du disse fantastiske personer og firmaer.

Mark - Founder / CEO

Mark er idemanden og den kreative person bag Sports Universe / Virtual Sports Universe. Med Sports Universe har han skabt et motions univers, hvor der er plads til alle og mulighed for alle for at være med i fællesskabet. Kendetegnet for Mark er, han står ALDRIG stille, popcorn hjerne fuld med ideer.
At gøre folk glade og være motiverende driver ham. 

Janni - SoMe

Janni er kendetegnende ved at være vores "egenkontrol". Når det gælder SoMe, artikler til medier, at koordinere og få løse ender til at samles, så samler hun op og rydder op... På lageret hjælper hun os med at holde orden og bevare overblikket, og så er hun efterhånden ret rutineret i at pakke medaljer .

Kasper - Ruteansvarlig og lagermedarbejder

Kasper er vores egen lille "stifinder", han kender Rold skov som sin egen bukselomme, og er super god til at finde ruter til vores løb. Han er desuden vores faste lagermand, og kendetegnet for Kasper er gin, godt humør og godt selskab, så er han i sit es.

Lars - Marketing

Lars er en uundværlig medspiller i vores team når det gælder marketing. Hans store viden om SoMe gøre en kæmpe forskel når vores mange tiltag skal planlægges og udføres.
Kendetegnet for Lars er altid glad og hjælpsom.

Mads - Grafik / Design 

Mads hjælper og med krativitet, design og udvikling af vores udtryk på medier og i design af medaljer. Kendetegnet ved Mads er at han ALTID er med på vores ideer og skøre påfund.