Persondatapolitik

Politik for behandling af personoplysninger

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Sports Universe og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dataansvarlig på sportsuniverse.dk er stifter Mark Laursen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks.
være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på support@sportsuniverse.dk.

Direct marketing
Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller SMS, modtager du løbende information via den e-mail eller telefon nummer, du har angivet ved tilmelding. Indholdet er information om Sports Universe, de produkter vi sælger, relevante tilbud, artikler og nyheder mm. Du modtager kun nyhedsbrev eller SMS, såfremt du udtrykkeligt har tilmeldt dig – f.eks. i forbindelse med deltagelse og tilmelding i/af fysiske- og virtuelle events på Sportstiming.dk, konkurrencer eller køb af varer på SportsUniverse.dk, hvor du ved bestilling bliver opfordret til at tilmelde dig.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsmailen eller SMS, kan du afmelde dig via det enkelte nyhedsbrev, SMS eller ved at skrive til support@sportsuniverse.dk