Vilkår for deltagelse i et Sports Universe event

Nedenstående vilkår og betingelser gælder når du tilmelder dig og deltager i en Sports Universe event / virtual event.

Du handler med
Sports Universe
Østre Alle 6
9530 Støvring
+45 22524850
CVR: 41469331
kontakt@sportsuniverse.dk

Persondata og fortrolighed
Du køber et startnummer i dit navn. Det er dermed personligt.
Det er muligt at overdrage et startnummer til anden person. Det koster ikke noget bare det er en uge før start.
For mere information om, hvordan vi indsamler, behandler og opbevarer persondata, henviser vi til vores handelsbetingelser.

Brug af mediemateriale
Til en Sports Universe event yder vi en del service ved at tage billeder, videoer af deltagerne. Alt materiale bliver offentligt tilgængeligt og må ikke benyttes af andre end Sports Universe til kommerciel brug. Som deltager accepterer du også, at du kan indgå i Sports Universe´s marketingsmateriale. Du kan til en hver tid bede om at få et billede slettet. Vi benytter oftest social media platforme, som Facebook, Youtube, Instagram, LinkedIn, mm.
For tilladelse til brug af fotos, kontakt venligst Sports Universe på kontakt@sportsuniverse.dk

Hunde og udstyr
Vi frabeder os deltagelse af hunde og pladskrævende udstyr (fx trækvogn) i vores fysiske events.
(Dette gælder ikke i vores Virtuelle events )

Tidsgrænse
Der er ingen tidsgrænser og/eller cutoffs til vores events.
Alle skal kunne være med uanset tempo.

TILMELDINGSBETINGELSER

Bekræftelse og kontrol af tilmelding
Umiddelbart efter tilmelding modtager man en ordrebekræftelse via e-mail.
Vores tilmelding foregå via 3 part som fx Sportstiming.

Fysiske- og virtuelle events
Al tilmelding til fysiske- eller virtuelle events foregår via platformen Sportstiming.dk, hvor Sports Universe understøtter, godkender og accepterer Sportstiming.dk's vilkår og handelsbetingelser. 

Direct marketing
Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller SMS, modtager du løbende information via den e-mail eller telefon nummer, du har angivet ved tilmelding. Indholdet er information om Sports Universe, de produkter vi sælger, relevante tilbud, artikler og nyheder mm. Du modtager kun nyhedsbrev eller SMS, såfremt du udtrykkeligt har tilmeldt dig – f.eks. i forbindelse med deltagelse og tilmelding i/af fysiske- og virtuelle events på Sportstiming.dk, konkurrencer eller køb af varer på SportsUniverse.dk, hvor du ved bestilling bliver opfordret til at tilmelde dig.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsmailen eller SMS, kan du afmelde dig via det enkelte nyhedsbrev, SMS eller ved at skrive til support@sportsuniverse.dk

Sikkerhed i forbindelse med online tilmelding

Vi benytter enten Sportstiming:
Betalingssystemet på Sportstiming er sikret mod misbrug med en såkaldt SSL løsning. SSL er et system, der krypterer alle de Dankort- og kreditkortinformationer, du sender til os. Det betyder, at hverken vi eller andre (dog med undtagelse af Nets/Teller/Bambora) kan skaffe oplysninger om dit kort. SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.

Betalingmodulet varetages af Sportstiming. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt, og du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL certifikat i sit betalingssystem.


Betalingsmuligheder
Når du tilmelder dig et løbsarrangement, kan du betale med Dankort,  VISA/Dankort, VISA, Mastercard.

Produktansvar, fortrydelsesret og refundering
I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har udbyderen, her Sports Universe, det fulde produktansvar. Deltageren (køberen) har jf. Forbrugeraftaleloven om handel på internettet ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen.

ANSVAR, FEJL OG MANGLER

Helbred
Som deltager er det dit ansvar at sikre dig at dit helbred er i orden til at deltage i eventen/distancen.

Ansvar
Som deltager i et Sports Universe event er du indforstået med, at deltagelse sker på eget ansvar, og at hverken arrangøren, arrangørens medhjælper, partnere eller sponsorer kan drages til ansvar for skader, deltageren pådrager sig selv eller andre under eventen. Deltagere under 18 år bekræfter desuden, at forældre eller værge har givet accept til den mindreåriges deltagelse i løbet.

Aflysning og force majeure
I tilfælde af Force Majeure, eller at politiet/myndighederne fraråde at færdes ude, er der ikke mulighed for refundering eller erstatning af startgebyr og omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Forbehold for fejl og mangler
Sports Universe tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser og arrangementsbeskrivelser såvel online som på trykt materiale. Al information offentliggøres med forbehold for ændringer.