VIRTUAL RACE

Velkommen til vores virtuelle events.
Hos os får du ALTID et rigtig startnummer med dit navn, sikkerhedsnåle og et diplom med i din start pakke.
ALTID billigt fragt på 32,50 uanset om du er ny eller har været med mange gange.
Det kalder vi god stil og et READY TO GO koncept.

Dato 9-11 Juli 2021

VIRTUAL SUMMER RUN - SUN, SWEAT & SMILES
Virtual Summer Run er en virtuel event for hele Danmark og Europa, og igen donerer vi et beløb for hver deltager til velgørenhed.Vi har designet den vildeste medalje i de lækreste farver til dig, som du kan hænge om halsen efter din tur. Børn, voksne eller ældre kan være med, om det er på løbehjul, løbebånd, motionscykel, gå ben, løbe ben eller en dejlig cykeltur i det blå.

LÆS MERE

Dato 20-22 August 2021

VIRTUAL COLOR RACE - WE LOVE COLORS
Virtual Color Race er en virtuel event for hele Danmark og Europa. Alle kan være med, deltag med fodbold/ håndbold/ løbe/ cykelklubben, familien, din motions/trænings buddy, dine venner/veninder, og skab jeres egen farverige fest. Du kan også teame op med din efterskole eller din arbejdsplads, og inviter dem til en motionsfest i regnbuens farver.

LÆS MERE

Dato 3-5 September 2021

PELLE LØBET - SÆTTE DELLERNE I FRIGEAR
Sports Universe og PELLE er blevet enige om at SÆTTE DELLERNE I FRIGEAR for alle motionister i hele Danmark og Europa. Vi har de fedeste distancer og en super unik PELLE medalje til dig, som du kan hænge om halsen efter din tur. Det virtuelle løb foregår fra din hjemmeadresse eller præcis der, hvor du ønsker at starte din tur.

LÆS MERE