VIRTUAL RACE

Velkommen til vores virtuelle events.
Hos os får du ALTID et rigtig startnummer med dit navn, sikkerhedsnåle og et diplom med i din start pakke.
ALTID billigt fragt på 34,00 uanset om du er ny eller har været med mange gange.
Det kalder vi god stil og et READY TO GO koncept.
Alle kan være med om det er GÅ, LØB eller på cykel. 

Dato 12-15 Maj 2022

WE STAND WITH UKRAINE - VIRTUELT
I en foranderlig og svær tid giver sammenholdet og fælleskabet styrke, mod og opmuntring. Vi vil sammen med jer deltagere gøre hvad vi kan, hjælpe hvor vi kan og støtte hvor vi kan. Mange af børnene i Ukraine står nu alene tilbage med deres mødre, efter fædrene er sendt afsted for at forsvare landet. Vi ønsker med dette event, at støtte Red Barnet og hjælpe børnene i krigs- og konflikområderne i Ukraine. Med din støtte, har Red Barnet mulighed for hurtigere at nå børnene i Ukraine med det mest nødvendige. Red Barnet yder psykologisk førstehjælp, opretter børneområder med leg og læring, så der er et frirum fra den kaotiske hverdag, uddeler tøj, fornødenheder og mad/madkuponer. 

TILMELD DIG HER

Dato 10-12 Juni 2022

SUMMER RUN - VIRTUAL
Virtual Summer Run er en virtuel event for hele Danmark og Europa. Vi har designet den fedeste sommer medalje i de lækreste farver til dig, som du kan hænge om halsen efter din tur. Det virtuelle event foregår fra din hjemmeadresse eller præcis der, hvor du ønsker at starte din tur. Børn, voksne eller ældre kan være med, om det er på løbehjul, på løbebåndet, motionscykel, gå ben, løbe ben eller en dejlig cykeltur i det blå.

TILMELD DIG HER

Dato 1-10 Juli 2022

TOUR DE VIRTUAL
Touren er endelig kommet til Danmark, og selvfølgelig skal vi alle være med også virtuelt i hele Danmark og Europa. Vi har designet den fedeste TOUR medalje i den velkendte flotte GULE farve til dig, som du kan hænge om halsen efter din tur. I samarbejde med Cykelpartner, Løbeshop og Atnu udlodder vi MEGA fede lodtrækningspræmier blandt alle tilmeldte. Cykelpartner har sponsoreret en super fed ABUS GameChanger cykelhjelm, Løbeshop et smart GARMIN ur, og ATNU lækre energiprodukter fra deres webshop, glæd til dig en GUL virtuel event for alle. 

TILMELD DIG HER

Dato - Hele 2022

RUN, WALK, RIDE THE YEAR 2022 - VIRTUAL
Er du klar til en FED UDFORDING, der kan holde dig i gang HELE 2022?? Årets fedeste virtuelle udfordring er for dig, som elsker at LØBE, GÅ eller CYKLE. Nu kan du vælge mellem alt fra 63KM, 126KM, 252KM, 505Km 1011KM, 2022KM til den helt store udfordring på 4044KM eller 6088KM Der bliver oprettet en lukket Facebookgruppe, hvor du kommer med på rejsen mod vores fælles mål i 2022.  Motion er vigtigt og giver gode oplevelser, men det er vigtigt, vi ikke glemmer fællesskabet som vi har sammen! 

TILMELD DIG HER