VIRTUAL RACE

Velkommen til vores virtuelle events.
Hos os får du ALTID et rigtig startnummer med dit navn, sikkerhedsnåle og et diplom med i din start pakke.
ALTID billigt fragt på 34,00 uanset om du er ny eller har været med mange gange.
Det kalder vi god stil og et READY TO GO koncept.
Alle kan være med om det er GÅ, LØB eller på cykel. 

Dato 10-19 December 2021 - UDSOLGT

CHRISTMAS RUN - VIRTUELT
Tag forskud på julehyggen, slip din indre nisse fri og støt et godt formål til dette års virtuelle Christimas RUN! Sports Universe, Julemærkehjemmene, atnu.dk og HomebyLau er gået sammen om at arrangere et virtuelt løb, hvor du kan støtte kampen for børneliv uden mobning, ensomhed og mistrivsel samtidig med, at du får motion på kontoen! Hvert år hjælper Julemærkehjemmene ca. 1.000 børn i alderen 7-14 år til en ny start på livet. Når børnene kommer på Julemærkehjem, får de hjælp til at finde deres styrker og opbygge deres selvværd, så de igen kan indgå i fællesskaber. Deres nye kompetencer og vaner følger med børnene hjem igen.

TILMELD DIG HER

Dato 31 December 2021 - UDSOLGT

NEW YEAR RUN - VIRTUELT
LØB NYTÅRET INDGlæd dig til at slutte året med vores virtuelle NEW YEAR RUN, og lækre NYTÅRSBOBLER i pakken. Årets sidste virtuelle event, NEW YEAR RUN, hvor vi fejrer årets sidste dag i løbe, cykle eller gåskoene. Løbet er for hele Danmark, udlandet, løbeklubben, gåklubben, fællesskabet, ja alle dem du kender.Pop champagnen, få lidt motion og en top motiverende medalje til samlingen. NEW YEAR RUN-medaljen 2021 er virkelig flot og helt UNIK til samlingen - Glæd dig til at se den i virkeligheden. Din valgte distance vil fremgå af båndet på medaljen, og alle kan være med om du går, løber eller cykler din distance. Medaljen måler Ø-90mm og du kan vende klokken fra 2021 til 2022, yeahhhhh skåålllll

TILMELD DIG HER

Dato 1 Januar 2022

RUN, WALK, RIDE THE YEAR 2022 - VIRTUAL
Er du klar til en FED UDFORDING, der kan holde dig i gang HELE 2022?? Årets fedeste virtuelle udfordring er for dig, som elsker at LØBE, GÅ eller CYKLE. Nu kan du vælge mellem alt fra 63KM, 126KM, 252KM, 505Km 1011KM, 2022KM til den helt store udfordring på 4044KM eller 6088KM Der bliver oprettet en lukket Facebookgruppe, hvor du kommer med på rejsen mod vores fælles mål i 2022.  Motion er vigtigt og giver gode oplevelser, men det er vigtigt, vi ikke glemmer fællesskabet som vi har sammen! 

TILMELD DIG HER